Happy with Yoga review

Wat vinden wij van Happy with Yoga?

Wil jij graag starten met yoga of ben je op zoek naar de allerbeste yoga lessen? Happy with Yoga is hét online platform als het gaat om yoga en wordt gezien als het grootste platform van Nederland en België. Bij Happy with Yoga kun je vele cursussen, lessen of workshops volgen.
Wil je meer weten over dit online platform? In deze review lees je wat Happy with Yoga precies is en wat het jou kan bieden.

Wat is Happy with Yoga precies?
Als je graag wil starten met yoga, ben je bij Happy with Yoga aan het juiste adres. Nu is yoga natuurlijk een breed begrip, omdat er allerlei verschillende soorten vormen van yoga bestaan. Daarbij heeft ook niet iedereen hetzelfde niveau. Happy with Yoga besteedt aandacht aan allerlei soorten vormen van yoga en verschillende niveaus. Dit wil zeggen dat er voor iedereen wel iets tussen zit en dit maakt het zeer toegankelijk om (opnieuw) te starten met yoga. 

Happy with Yoga bestaat uit twee verschillende onderdelen. Bij Practice Happy with Yoga kun allerlei verschillende soorten online lessen volgen. Deze lessen kunnen gaan bijvoorbeeld over ademhalingsoefeningen, yoga of meditatie. Practice Happy with Yoga wordt ook wel de Nederlandse Netflix voor yoga genoemd. Voor €12,95 per maand volg je onbeperkt lessen en je kunt kiezen wat je maar wil. Het andere onderdeel waar Happy with Yoga uit bestaat is de Happy with Yoga Academy. De Academy richt zich meer diepgaande en doelgerichte yoga cursussen met een filosofische insteek. Deze cursussen zijn bedoeld om de geleerde methodieken langzaam toe te kunnen passen in je dagelijkse leven.

Maandelijks

€12,50 /mnd

Onbeperkt Yoga waar en wanneer je maar wilt voor €12,50 per maand. Toegang tot alle lessen en cursussen. Op ieder moment opzegbaar.

Kwartaal

€35 /kwt

Onbeperkt Yoga waar en wanneer je maar wilt voor €35 per kwartaal. Toegang tot alle lessen en cursussen. Op ieder moment opzegbaar.

Jaarlijks

€120 /jaar

Onbeperkt Yoga waar en wanneer je maar wilt voor €120 per jaar. Toegang tot alle lessen en cursussen. Op ieder moment opzegbaar.

Wie zijn de gezichten achter Happy with Yoga?
Happy with Yoga is opgericht door Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen. Dit zijn twee zeer gekwalificeerde yoga docenten die diverse opleidingen hebben gevolgd in Bali, Polen, Nederland en Cambodja. Zij vonden het belangrijk om hun kennis en passie voor yoga, gezond leven en mindfulness te kunnen delen en daarom hebben zij ervoor gekozen om een online platform op te richten.
Momenteel is Happy with Yoga enorm gegroeid. Naast Melanie en Rolf wordt het bedrijf momenteel gericht door nog vier andere medewerkers. Samen hebben zij het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om gezonder, doelbewuster, gelukkiger en krachtiger in het leven te staan.

Welke cursussen biedt de Happy with Yoga Academy?
De Happy with Yoga Academy biedt diverse cursussen aan die jou kunnen helpen in het dagelijkse leven.

Yoga Beginnerscursus: Yoga Stap voor Stap
Wil je graag starten met yoga, maar weet je niet waar je moet beginnen? Happy with Yoga biedt een online beginnerscursus aan voor iedereen die zou willen starten met yoga. In deze cursus word je stap voor stap meegenomen in de wereld van de yoga en heeft als doel om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. De cursus bestaat uit meer dan 9 uur aan lesmateriaal en je kunt gelijk beginnen.

Happy with Yoga

Online Yoga Nidra
Bij Yoga Nidra staat emotionele, fysieke en mentale ontspanning centraal. Door middel van verschillende systematische oefeningen en visualisaties, werk je jezelf toe naar meer ontspanning in het dagelijkse leven. In deze cursus leer je alles over Yoga Nidra vanaf de basis.

Yoga Nidra- Reis door de chakra’s
Ervaar je veel stress en weet je niet waar dit vandaan komt? De cursus Yoga Nidra- reis door de chakra’s zorgt ervoor dat jouw lichaam weer in balans raakt en dat je meer kunt ontspannen. In deze cursus ga je diep in op de zeven chakra’s. Chakra’s worden gezien als de draaikolken van energie en door hiermee aan de slag te gaan, kunnen alle spanningen en blokkades die zich in jouw lichaam bevinden worden weggenomen.

Mindfulness voor het dagelijkse leven
Onze maatschappij kan af en toe erg hectisch zijn. Je moet van alles, je wilt van alles en je doet van alles. Dit kan ervoor zorgen dat je veel stress ervaart in het dagelijkse leven. De Happy with Yoga Academy biedt daarom een mindfulness cursus van acht weken aan waarbij je leert om met stress om te gaan.

De voordelen van Happy with Yoga
Zoals je hebt kunnen lezen is Happy with Yoga een zeer breed platform dat geschikt is voor iedereen die zich ook maar wil verdiepen in yoga. Het maakt daarbij niet uit of je een beginner bent of al een gevorderde. Dit wordt dan ook als een groot voordeel gezien. Als je niet weet hoe of waar je moet beginnen, is Happy with Yoga een uitstekende keuze. Daarbij zijn deze lessen ook nog eens veel voordeliger dan de live yoga lessen, zoals je deze waarschijnlijk al kent. Happy with Yoga is ideaal als je heerlijk thuis vanaf je mobiele telefoon, tablet of computer een les wil volgen zonder de deur uit te hoeven gaan.
Ook is het een groot voordeel dat de lessen van Melanie en Rolf ervoor zorgen dat yoga toegankelijk wordt gemaakt. Yoga wordt namelijk veelal omschreven als iets dat heel zweverig is. Melanie en Rolf nemen dit beeld compleet weg.

De nadelen van Happy with Yoga
Dat er zoveel keuze is, kan ook als nadelig worden beschouwd. Doordat yoga heel breed is en er ook nog eens zoveel verschillende cursussen en lessen worden aangeboden, kan dit ervoor zorgen dat je langer op zoek bent naar een cursus die bij jou past. Tevens wordt er veel zelfdiscipline gevraagd om een cursus af te ronden. Fysiek naar een cursus gaan zorgt vaak voor een extra steuntje in de rug.

De ervaringen van anderen
Als je start met een nieuwe cursus, ben je natuurlijk benieuwd wat anderen hiervan vinden en of zij iets uit de cursus hebben gehaald. Over het algemeen zijn de meeste mensen zeer te spreken over Happy with Yoga. Een paar voorbeelden van reviews lees je hier. Ook wordt er regelmatig positief gesproken over Happy with Yoga in de media.

Is Happy with Yoga iets voor jou?<
Happy with Yoga biedt voor ieder wat wils en daarbij krijgt het platform ook nog eens zeer positieve reviews. Als je graag online en op een voordelige en toegankelijke manier yogalessen of een cursus wilt volgen, is Happy with Yoga zeker iets voor jou. Je hoeft er de deur niet voor uit en je volgt het programma vanaf waar jij wilt.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.